Societatea  ALGILA SRL a luat fiinta in anul 2012 ca o organizatie cu capital  privat integral romanesc directionata catre distributia produselor cu caracter specific, si anume echipamente de protectie .

ALGILA SRL dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala,  motivat de realizarile obtinute si perspectivele existente. Suntem un colectiv cu idei constructive, urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora. Suntem nu doar un furnizor de produse, ci de solutii integrate in domeniul echipamentelor de protectie.

Societatea isi desfasoara activitatea comerciala pe intreg teritoriul tarii in baza contractelor ferme incheiate cu clientii nostri, livrarea produselor facandu-se atat prin mijloacele logistice proprii cat si prin firme de curierat.

Clientii carora ne adresam acopera toate categoriile industriale si comercializam atat produse specifice fiecarui consumator in parte cat si bunuri cu utilitate larga de aplicare.

In scurt timp de la infiintarea firmei, aceasta s-a impus pe piata echipamentelor de protectie prin calitatea produselor si a serviciilor oferite. Produsele comercializate au aprobarea Ministerului Muncii,  certificate CE si poarta semnaturile unor producatori importanti: 3M, Ansell, Marigold, Comasec, DuPont,  Uvex, Kimberly Clark, etc.

O garantie in plus a seriozitatii si nivelului inalt de competenta de care beneficiati din partea firmei, o reprezinta faptul ca ALGILA SRL a implementat si mentine in prezent un sistem de calitate care indeplineste conditiile standardului SR EN ISO 9001:2008.

Suntem convinsi ca puteti gasi la noi solutia optima pentru protectia angajatilor dumneavoastra.

 

Politici cookie